NDX AKA - Bojoku Ketikung (Chord Lirik)

NDX AKA - Bojoku Ketikung (Chord Lirik)

  • Kelud Pedia • 25-02-2016 • 6,384,996 views • 21,522 • 1,374

Lirik NDX AKA - Bojoku Ketikung

Jangan opo, jangan kangkung
Tempe opo, tempe koro
Ngopo kok bingong, bojoku ditikong
Popo po ora, aku ra popo

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung, bojone koncone dewe

Heee koe koncoku, sing jarene cs ku
nanging nyatene neng mburi kok koe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak penake
paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah manaku tau
seakan kau arjuna pada engkau keju
ra ngango sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe

A..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salah ku teros koe ndikong
aku opo putut ajarno .kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku
pancen koe konyol ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan neng mburi ko bajingan

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe

yowis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri
gek ndang rumat kono. gek ndang untal kono
mugo iso seneng awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe (2x)

Rekomendasi dari NDX AKA - Bojoku Ketikung (Chord Lirik)

  • 01-01-1970

NDX AKA - Kimcil Kepolen (Chord Lirik)

  • Kelud Pedia • 29-02-2016

  • 01-01-1970

Via Vallen - Bojo Ketikung [OFFICIAL]

  • MEGA RECORD • 11-04-2017

Lirik Ndx aka-TTM tewas tertimbun masa lalu

  • Mamad Ririd • 14-09-2015

NDX AKA - Ditinggal Rabi (Video Lirik)

  • Bloccaflakka • 27-11-2016

NDX A.K.A - Cinta Tak Terbatas Waktu

  • NDXAKA TV • 17-10-2015

Menikmati musik mp3 dan MP3 cepat dari ponsel generasi terbaru Anda sendiri atau bahkan dari ponsel Cina yang murah sekarang dimungkinkan dengan cara yang sepenuhnya legal. Semua ini berkat sejumlah besar aplikasi yang muncul akhir-akhir ini di internet (tanpa perlu mengunduh aplikasi) .

★ Copyright © 2021 Lagu123. - All rights are reserved. - JL ★
Contact: [email protected]